Някой има ли идея какво преставлява това нещо от снимката? Намира се в задната дясна част на багажника, под кората...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подробности около разни ремонти на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеЕлектронна паркинг системаAlfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Comment
-
Колеги, на 1.9jtd 150 коня бях на лампа на нафтата(не повече от 7 или 8 литра да съм имал. На бензиностанцията ми сложиха 6.6 литра бензин. Долях още 50 литра нафта. Има ли място за притеснение?? Мисля като мина 50км да долея още нафта и така в продължение на 4 или 5 пъти да не го усети колата. Случвало ли се е на някой и ако може съветEX : Alfa Romeo GT 1.9JTD '06
Alfa Romeo 159 Ti 1.9JTDm '07
Comment
-
Нямаш грижи , някои производители препоръчват 20% бензин в нафтата през зимата, мерцедес например.
При тебе са към 10% в момента. Доливай нафта догоре при всяка възможност и капни 100 грама масло в резервоара за всеки случай, да си по-спокоен, щото бензина няма смазващи свойства като нафтата.
Comment
-
На мен ми сипаха дизел в бензина. Управителят се скри, другите вдигаха рамене, момчето което сбърка се притесни и разтрепера и понеже можеха да го уволнят се отказах от по нататъшни разправии. Остана ми утехата, че вилнях 15 минути в елитна бензиностанцииНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНа мен ми сипаха дизел в бензина. Управителят се скри, другите вдигаха рамене, момчето което сбърка се притесни и разтрепера и понеже можеха да го уволнят се отказах от по нататъшни разправии. Остана ми утехата, че вилнях 15 минути в елитна бензиностанцииAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Първоначално публикувано от D.Dimitrov Покажи съобщениеПопринцип утре на светло ще я огледам,но до сега не съм закачал или откачал и затова да се застраховам все пак.Attached FilesAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеТи ли си пое разходите по щетата?!Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment